Уважаеми клиенти,


Идеята ни за хостел е от много отдавна. Искахме да създадем един по-различен хостел, който отразява нуждите на хората и е на добра цена.

 

Всъщност, какво е характерно за хостела? Големи стаи с по 5 – 6 легла, обща баня, тоалетна и кухня. В тази обстановка се смята, че хората общуват по-често и се опознават по-лесно, което е цел при хостел културата. Но в този случай има и недостатъци. Няма място за уединение. При спане в обща стая хората си пречат, хъркат, стават нощем. Едни си лягат рано, други по-късно. Вещите са в общи помещения и няма сигурност за тях. Така се роди идеята да съчетаем хостел модела с хотел . Това стана като обособихме отделни (малки) стаи с голямо легло. Матраците на леглото са на ниво четири звезден хотел. Избрали сме качествени възглавници и завивки. Стаите сме изолирали с шумоизолация. Стените сме изградили от HPL – негорим и лесен за почистване материал, с което гарантираме отлична хигиена. Под леглото има място за багаж, което е достатъчно голямо и сигурно. Всяка стая е климатизирана с възможност за индивидуално регулиране. Wi-Fi сигналът е отличен. Бравата на стаята е последен модел с възможност за отваряне чрез смарт телефон.

 

Някой би попитал как ще се осъществяват контакти и запознанства. Стаята в хостела е само за спане и съхранение на багажа. Мястото за срещи е голямата стая с телевизор и кухненски бокс с хладилник и посуда. Там хората могат да си приготвят нещо за хапване, да се хранят, гледат телевизия, разговарят или пушат цигари на терасата. На разположение на гостите има и кътче, където ръчно могат да си изперат дрехите. На разположение са сушилници, гладачна маса и ютия.

 

Хостел Централ е перфектното място, където можете да отседнете на разумна цена, да общувате с хора с всякакви интереси и от различни националности и в края на деня да получите самостоятелност, сигурност и спокойствие.