www.hostel-varna.com > Настаняване

"Централ” Хостел Варна е бюджетно ориентиран и предлага целогодишно уют на достъпни цени на тихо място в идеалния център на Варна. На разположение на гостите са 27 стаи за нощувка с общи санитарни помещения. Всяка стая разполага с удобно двойно легло, което ги прави подходящи за единично и двойно настаняване. Хостелът разполага и със стая, предназначена за хора с намалена подвижност, както и със санитарни помещения за тях.

 

На разположение на гостите е общо помещение, в което може да гледате телевизия, да похапнете, да разговаряте с приятели или да създадете нови познанства. Разполага с хладилник, микровълнова печка, комбинирана вендинг машина за кафе и пакетирани изделия. В съседство е разположена просторна покрита тераса с обособено място за пушене, където също може да отморите или да осъществите социални контакти в неформална атмосфера.

 

Изградената централна климатична система ще Ви осигури желаното бягство от летните жеги и топлина през студените зимни дни. На разположение на гостите е и помещение за съхранение на багаж. На територията на целия хостел е наличен високоскоростен безплатен безжичен интернет.

 

Цена за стая на вечер - 70 лв. /-10% при резервация от сайта/ 

Цена за стая на вечер - 56 лв. при 3 или повече нощувки.

 

Цената е с включен: туристически данък, хотелска застраховка и ДДС.